Čistě Přírodní Latex Polštář Krk Úlevu Od Bolesti Ortopedické Polštář Almohadas Zdraví Krční Pohodlné, Kvalitní A Trvanlivé
Skladem
754.50 Kč
1 539.98 Kč

Velikost:
Sku: w283085

Specifikace

Část: KRK
Materiál: Polyester / Bavlna
Původ: Pevninské Číně, Pevninské Číně
Náplň: latex
Funkce: Paměť
Použití: Masáž
Tvar: Obdélník
CN: Guangdong
Vzor Typu: Solidní
Sada Typ: no

Popis

Připomenutí : Poslat originální povlak na polštář k sobě latex polštář

Pokud máte jakékoliv dotazy, po obdržení zboží, nebo nejsou spokojeni s kvalitou, můžete nás kontaktovat a my vám uspokojivé řešení.

Polštář výška:10 cm

proč to víš?

Tvrdost: 41.5 D,45D a 50D.

41.5 D je super měkký polštář.

45D je středně měkký polštář.

50D je v Krku podporu polštář(Lehce měkkého).

Výše: 50D, (Ty, kteří mají rádi super měkké polštáře nejsou vhodné koupit 50D krku podporu polštář)

95% polštáře mohou zase spát.25% polštáře mohou boku spát.Ne každý polštář je vhodný pro boční spát.Prosím, podívejte se na naše, aby zajistily, že všechny vaše spící pozice jsou splněny současně, takže můžete rychle vstoupit do hlubokého spánku!

Nákup Poznámky:

Střední výška polštáře: 12 cm(hrany jsou mírně tenčí než uprostřed)

Doporučení: výška 12 cm (výška nejvhodnější pro individuální tělo)

Luxusní polštáře-pouze 5 společností na světě, může produkovat je.

Talalay pěnění technologie má velmi vysokou technickou bariéru, a to může rychle přepínat mezi -30 a 60 ° do 5 minut.Otvory jsou tvořeny otvory.

Polštář Talalay fyzikální pěnění technologie-odmítnout chem

ical metoda pěnění

Fyzikální pěnění technologie je pokročilý pěnění metoda, která využívá tekutého dusíku a vakua rychle přepínat, než nízké teploty a vysoké teploty.Dunlop polštáře a paměťové pěny polštáře používat hodně chemická nadouvadla.

5 let dlouhá životnost

záruky žádné deformace do 5 let.

Opravdu porovnat další polštáře

Ve srovnání s talalay polštáře, (dunlop latexové polštáře paměťové pěny polštáře, polyesterové vlákno polštáře, cassia semen polštáře, kachna dolů polštáře) jsou všechny odpadky polštáře.Vítejte všichni vyzkoušet srovnání!Není spokojen s náhradou!

poznámka:

Fotografie barevný rozdíl produkty jsou pořízené od profesionálních fotografů a revidovány a upraveny později, které jsou v souladu se záruční doba o skutečné produkty, stejně jako je to možné.Nicméně, vzhledem k barevné odchylce osvětlení a displej, několik objektů může mít barevný rozdíl s fotografií.Jako pro měření velikosti čistě manuální, tam může být chyba 1-3cm, které patří do normální chyba rozsahu.

Hot Prodej 100% Čistý Přírodní Latex Polštář Pro Bolest V Krku Zmírnit Spánku, Ortopedické Polštáře, Zdravotní Polštáře Krční Komfortní Péči

Spěchal 100% Čistý Přírodní Latex Polštář Pro Bolest V Krku Zmírnit Spaní Ortopedický Polštář Almohadas Zdraví Krční Pohodlné

  • Recenze