Lidská Tvaru Pero Držitel Malý Muž Pero Držitel Zmírnit Stres Vtipný Dárek Stůl Dekorace Papírnictví Domů Místnosti Úřadu Pero Skladování
Skladem
91.40 Kč
183.02 Kč

Velikost:
Sku: w262640

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Materiál: ABS

Popis

Body :

1.Estetické a Funkční: Zvýšit váš pracovní prostor s legrační držák tužky, která se může pochlubit inovativním designem.To se hodí do každého stylu domova, a zároveň zachovat vaše psací stůl organizovaný.To je také ideální pro školní děti ukládat své pera a tužky.

2.Revoluční psací Stůl Uklizený: Předělat váš pracovní prostor s touto legrační tužka držák, který lze uložit více papírenského zboží.To má několik otvorů uvnitř, takže je snadné uspořádat a používat.

3.Kvalitní Materiál: Vyrobeno s trvanlivého materiálu ABS, naše legrační tužka držák se může pochlubit, bez zápachu, odolné a dlouho-trvající design, který nebude snadno deformovat, což je ekologicky šetrné možnosti, které můžete použít pro nadcházející roky!

4.Multifunkční Použití: Není to jen držák na pero, ale také kosmetické a šperky organizátor!Tento legrační tužka držitel splňuje vaše univerzální organizační potřeby s nádechem humoru.

5.Pohodlné Přenášení: Udržujte svůj pracovní prostor uklizený s touto legrační tužka držák.Nosit v tašce nebo si ho nechat na vašem stole.Jeho lehký a přenosný design je ideální pro použití kdykoliv a kdekoliv.

Popis :

Organizovat vaše kancelářské potřeby s tímto všestranným a bez zápachu držák pera!Skvělé pro děti i dospělé, to může držet více položek, jako jsou pera, tužky, a kosmetiky.Jeho odolná konstrukce znamená, že můžete vzít to.Ideální pro školy nebo do práce, tento držák je skvělý doplněk na váš stůl nebo tašku.

Specifikace :

Jméno: Funny Tužka Držák

Materiál: ABS

Seznam Balíčků :

Legrační Tužka Držák x 1

Poznámky :

Vzhledem k světelné efekty a úhly kamery, barvu položky, a to znázorněno na obrázku může mít nuance.

Vzhledem k ruční měření, tam může být tolerance na rozměry výrobku.

  • Recenze