Sweet Home Ceduli, Dřevo, Domov, Sladký Domov Ceduli, Opakovaně Použitelné Dřevěné Statek Domů Podepsat Studovna Dekorace Pro Ložnice
Skladem
68.77 Kč
137.54 Kč

Velikost:
Sku: w258585

Specifikace

Styl: Pastorační Styl
Číslo Modelu: Sweet Home Dveře Znamení
Původ: Pevninské Číně
Materiál: sklo
Tvar: Nepravidelné

Popis

Přidat dotek teplo pro váš domov v této sezoně s naší Sladký Domov Vánoční Ozdoby.Vyrobeno s opakovaně použitelných materiálů, každý kus je plný slavnostní atmosféry a na místě detaily.Ideální pro váš obývací pokoj, ložnici nebo pracovnu.Přichází krásně balené box, připraven dárek.

Specifikace:

Materiál: dřevo

Velikost: výška cca 9 cm/3,5 palcový

Hmotnost balení: cca 132g

Balení Seznam:

1* Sweet Home Dveře Znamení

Více viz podrobnosti o produktu

1.Vytvoření Festivalového Prostředí: Zavěsit na dveře, náš Sladký Domov Dveře Znamení je navržen s Vánoční tematikou prvky včetně luky přidat radost a teplo, vytváří slavnostní atmosféru, která povznáší ducha dovolenou celé vaší domácnosti.

2.Vynikající Řemeslné: Sweet Home Dveřích vitríny svou jedinečnou chuť s výjimečnou zpracování a světlé, zářivé barvy.Střední velikosti a vytvořený s vynikající pozornost na detaily, tato značka dodává osobní nádech do vašeho domova dekor.

3.Dobře Udělal: Vzešlá odolné dřevo, náš Sladký Domov Dveřích má elegantní design, který je zároveň bezpečný k použití a opakovaně použitelné.Můžete snadno pověsit na dveře nebo na stěnu a přidat dotek teplo a pohodu do vašeho domova.

4.Ideální Dárek: Zvedněte váš dar-dávat hry s esteticky Sweet Home Dveřích.Přichází krásně balené s dárkové karty a pásky pro pěkný dárek dát během Vánoc, kolaudační párty, nebo jakékoliv jiné zvláštní příležitosti.Vyjádřit svou lásku v jedinečné cestě.

5.Široký Rozsah Použití: Zvedněte svůj prostor s touto okouzlující a jedinečné zeď, znamení, ideální pro zdobit vaši ložnici, obývací pokoj, nebo jídelna.Užijte si slavnostní dotek během prázdnin a dobře-zachována výzdoba po celý rok.

  • Recenze