Digitální hlukoměr Ruční SPL Metr,30-130DB Audio míra Šumu, Větší LCD Displej s Podsvícením Pro Domácí Továrny
Skladem
630.14 Kč
875.34 Kč

Velikost:
Sku: w25140

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Značka: FGHGF

Popis

Digitální hlukoměr Ruční SPL Metr,30-130DB Audio míra Šumu, Větší LCD Displej s Podsvícením Pro Domácí Továrny Přenosné měření Hladiny Hluku: Vyrobeno z ABS materiálu, malé tělo a kompaktní design sedí v ruce perfektně, poskytuje pohodlné uchopení a umožňuje pohodlné ovládání.S malým zpět klip design, můžete dát do kapsy nebo nosit všude.

Přesné a Citlivé: S frekvenční rozsah od 20 hz do 8 khz maximální (MAX), přesnost ups ±1.5 dB, měřící rozsah 30 až 130dB.Real-time měření hladiny zvuku může poskytnout přesné údaje o denní použití.

Široké Použití: Tento zvuk metr je dodáván s vítr-důkaz, houba koule, 3 ks AAA baterií a návodu k obsluze.To může být použit pro měření hluku v dětském pokoji, továrny, kanceláře, hudební nástroje a budov.

Auto Power-off Funkce: Digitální LCD Displej A Podsvícení Funkce s rozlišením 0,1 dB, aby bylo snadno čitelné a mohou být použity VE TMĚ.Hluk meter bude auto-vyp bez provozu po 10 min, zvýšení pracovního života.

Materiál: ABS

barva: jak je znázorněno

Obsah Balení:

1 x decibel metr s alarmem

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

  • Recenze