Třpytky Duhové Pozadí Vlastní Strany Fotografie Kulis Portrét Pet Gradient Bling Kruh Pozadí Photo Studio
Skladem
598.94 Kč
748.57 Kč

Velikost:
Sku: w238080

Specifikace

CN: Jiangsu
Typ: Sprej Maloval
Původ: Pevninské Číně
Foto Pozadí: Tabulka Decor Dort
Značka: ZUIDID
Jakýkoliv Design: Kreslený Film, Scéna
Styl: Děti, fotografické pozadí
Číslo Modelu: 20T0040
Balíček: Ano
Velikost Informace: Šířka x Výška
Materiál: Vinyl
Příležitosti: Děti Narozeninové Party Room Decor
Přizpůsobit: Přijímány

Popis

Vinylové kulis s živými tisknout obrázky.je vhodný pro jednorázové použití(narozeniny), rodinné fotografy .to bude lehké a přenosné, což umožňuje snadné být zavěsil na pozadí stánku.Vhodné pro: Foto pozadí, jeviště, pozadí, narozeniny, veletrhu.Materiál Hmotnost: 110G/GSM Nákladově efektivní, lehký, Snadno Složit A Nosit Non vodotěsné Světlo absorpční Počítače-vytisknout pro realismus, Intenzivní Živé Barvy Přizpůsobit tak, jako váš požadavek.

Vlastnosti

Vinyl:

snadné přenášení,barva je lepší,Není vodotěsné,mají méně záhybů,můžete železa to, aby se odstranily záhyby,Rýhy lze zlepšit.

Polybavlna:

má noe slábnout,kvalitní,nemá žádné záhyby,snadno se přenáší,Tlustší,měkká,lepší,Lze prát a žehlit,Žádné rýhy,Mohou být použity a uloženy na dlouhou dobu.

Polybavlna je lepší než Vinyl, takže jeho cena je poměrně vysoká.

O chromatické aberace: Od zobrazení stavu každý monitor je jiný, barva se může mírně lišit od skutečné barvy pozadí, která nemá vliv na střelbu vliv.Viz skutečný výrobek.

Odstranění vrásek doporučení: 1.Si můžete pověsit to na pár dní; 2. Nebo můžete roll to pevně, s válcovitým předmětem a nechte ji na chvíli; 3. Nebo, pokud můžete se pokusit železa je ze zadní strany tím, že suché látky mezi žehličku a pozadí v případě, že pozadí navlhne, jako je počítač, tištěné, tak to bude snadno poškodit, pokud je mokrá.

  • Recenze