Ohřívač vzduchu Sada na Opravu 12V Ohřívač Vzduchu Repair Kit Náhradní Přenosný Odstranění Fitting Tool Kit pro Údržbu Pro Auto Truck Lodí
Skladem
626.40 Kč

Velikost:
Sku: w2101

Specifikace

Speciální Funkce: Glow Plug Repair Kit
Další Číslo Dílu: Glow Plug Repair Kit
Země/Region Výroby Automobilů: CN
Výrobce Číslo Dílu: Glow Plug Repair Kit
Původ: Pevninské Číně
Výměnu Číslo Dílu: Glow Plug Repair Kit
Typ: Spalovací Ohřívač Typ
Díly: Montáž

Popis

Popis

Tento Vzduch Naftové Topení Repair Kit je velmi praktické a může pomoci prodloužit životnost vašeho parkoviště topení.To je snadno ovladatelný a šetří čas a náklady na opravy.

Specifikace

Název: Parkoviště Topení Repair Kit

Napětí: 12V

Použitelné výkon: 2000W, topení 5000W

Široký rozsah aplikací: vhodné pro Eberspacher topení, 2000W, 5000W ostatní modely parkovací vzduchu ohřívače.

Balení seznam

1* Žhavicí svíčky

2* Těsnění

1* Filtr

1* Klíč

Upozornění:

Prosím, dovolte 2-3cm rozdíl vzhledem k ruční měření.

Vzhledem k různé barvy zobrazeny v různých počítačích, skutečná barva se může mírně lišit od následujících obrázků, díky za pochopení (1 palec = 2,54 cm).

Více viz podrobnosti o produktu

1.Robustní Materiál: Glow Plug Repair Kit je vyroben z vysoce kvalitního materiálu, který je silný a odolný.Má stabilní výkon a vysokou teplotní odolnost.

2.Lehký a Malý: Parkoviště Topení Opravu Kit je ideální pro odborníky a začátečníky provedením jakékoli péče modifikace.Je to snadné pro přenášení nebo skladování v autě a používat kdykoliv a kdekoliv.

3.Fajn Nástroj: Parkoviště Topení Maintenance Kit má vynikající výkon chlazení.To vám může pomoci prodloužit životnost vašeho parkoviště topení.Funguje to v pohodě.

4.Profesionální Příslušenství: Žhavicí Svíčky Maintenance Kit je jednoduchý na ovládání, šetří čas a náklady na údržbu.Sada obsahuje 1 žhavicí svíčky, 2 podložky, 1 filtr, 1 klíč.

5.Široký Rozsah Aplikací: Ohřívač Vzduchu Repair Kit je vhodný pro ohřívače, a 2000W, 5000W ostatní modely parkovací vzduchu ohřívače.

  • Recenze