Povlak Agent Kapalina Auto Díly Protektorování Agent 30ml autodíly Povlak Auto Renovovat Agent dlouhotrvající Lesklé A Ochranu
Skladem
219.05 Kč

Velikost:
Sku: w2064

Specifikace

Hmotnost Položky: 1.00kg
Položka Výška: 0.00inch
Položka Průměr: 0.00inch
Šířka Položky: 0.00inch
Původ: Pevninské Číně
Položka Délka: 0.00inch
Značka: vvcesidot

Popis

Popis:

Obnovit vaše auto obložení interiéru s lehkostí pomocí Trim Restorer.Naše Nano-Keramický Povlak technologie zajišťuje č. prorostlé zbytky a dlouhotrvající lesk.Snadné použití, aby vaše auto interiéru svěží dotek dnes.

Specifikace:

Název: Auto Povlak Agent

Net obsah: 30ml

Doba použitelnosti: 3 roky

Balení Seznam:

Auto Povlak Agent*1

Houba kartáč*1

Poznámky:

1. Vzhledem k různým sledovat a světelný efekty, skutečnou barvu položky může být lehce odlišná od barvy, která je ukázal v obrazech.

2. Prosím, odpusť mírný měření odchylka vzhledem k ruční měření.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Rozlučte se s Proužky: S naší bezpečné formule, dosažení pruh volný lesk bez námahy.Naše povlak agent nenechá žádné prorostlé zbytky a zajišťuje, že povrch je úplně suchý.

2.Vysoká Ochrana: Tento vůz povlak agent s eco-friendly senior povlak poskytuje ochrannou vrstvu a udržuje vaše auto před vyblednutím v důsledku extrémní teplo a sluneční světlo.

3.Vytvořit Nový Vzhled: Tohle auto interiér restaurátor přináší vaše vozidlo zpět do života, dávat to vzhled, který chcete, tím, ztmavnutí a lesklé povrchy, tato restaurátor je řešení, které jste hledali osvěžení vašeho interiéru.

4.Snadné Použití: Naše povlak agent nevyžaduje žádné předchozí zkušenosti.Následujte tři jednoduché kroky: čištění, rovnoměrně rozetřete a nechte zaschnout.Dosáhnout profesionální výsledky s lehkostí, i když jste začátečník.

5.Univerzální Použití: Ochranná vašeho vozu, nárazníky, zrcátka, obložení interiéru, a kliky dveří s naší povlak agent.Jeho lesklá vrstva poskytuje dlouhodobou ochranu před škodlivými prvky, jako jsou škrábance, skvrny, a UV paprsky.

  • Recenze