Dospělí Plavání Čepice Muže, Ženy, Dlouhé Vlasy, Vodotěsné Plavat Bazén Cap Ucho Chránit Elastický Velké Natacion Silikonové Potápěčské Klobouk
Skladem
10.77 Kč
174.01 Kč

Velikost:
Sku: w19342

Specifikace

Použitelné Lidí: Ženy
Styl: Čisté Barvy Koupací Čepice
Původ: Pevninské Číně
Materiál: Silikonové
Číslo Modelu: Koupací Čepice

Popis

Styl: ochrana sluchu plavání cap

Barva: modrá, stříbrná šedá, černá, fialová, růžová, oranžová 5 barev na výběr

[Materiál] Silikagel

【 Hmotnost 】 čistá hmotnost jednoho produktu je 88 g, čistá váha balení je 125 g

Vlastnosti:

Silikonový materiál

Dobrá pružnost, speciální řez zefektivnit vzhled, chrání vlasy

opakovaně použitelné

Ochranu sluchu a vodotěsné silikonové koupací čepice, používat měkký silikonový gel materiál, konstrukce hlavy je více, více.To nebude chránit vaše vlasy a udržet vodu z uší.Plavání cap má vzor vyřezávané design, estetické cítění.Tato koupací čepice je velmi vhodný pro lidi s velkou hlavou a hodně vlasů.

Kopírování:

[Ergonomické Ucho Tašky], Co nás činí vyniknout, je speciálně navržen tak, ergonomické ucho taška, která tvoří těsnění kolem vašeho dítěte ucho.Výrazně snižuje stres a chrání uši před chlór, písek a bakterie ve vodě!

[Silné a Silnější Silikonový Materiál] Vyrobeno ze 100% vysoce kvalitní silikonový materiál pro lepší pružnost a trvanlivost.Odolné proti roztržení, bez chuti, ochrany životního prostředí, zcela netoxické.Proto, zdravé a bezpečné koupání prostředí, může být vytvořen.

[Pohodlné a protiskluzové] 3D ergonomický design může zcela zakrývat uši a vlasy.Víčko je navržen s non-slip a trvanlivé žebrovaným okrajem, který ji drží na místě aniž by válcování.To se vyznačuje tím, bezpečný fit a není třeba se starat o to klouže.

[dobrá pružnost, žádné deformace] dobrá pružnost koupací čepici.Takže to může být rozšířena, aby se vešly vaše hlava, ale nebude deformovat po použití.Vhodné pro lidi všech věkových kategorií.Super mnoho barev na výběr, tam je vždy barva je vaše oblíbená!

Pokud hledáte levný, ale vysoce výkonný, s dlouhou životností koupací čepici, nikdy nemůžete pokazit s naší silikonová plavání cap.Vezměte prosím na vědomí: 100% vodotěsné koupací čepice nejsou na trhu k dispozici.Aby se vaše vlasy 100% suché, můžete nosit dva plavecké čepice, které upevní vaše vlasy a udržet většinu z vody ven.

  • Recenze