Velká Kapacita Ženy Kosmetické Tašky Případech Příležitostné Dámy Malé Skladovací Taška na Zip Ženy Cestovní Spojka Tašky Malé Kabelky
Skladem
75.80 Kč
118.43 Kč

Velikost:
Sku: w1905

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Hlavní Materiál: Polyester

Popis

Nový a vysoce kvalitní!

Popis:

1. Flexibilní a snadno se přenáší: růžové a zelené make-up taška je vyrobena z lehkého materiálu, lehké a snadno se přenáší.To je velmi vhodné pro cestování, dovolenou, jít ven a o víkendech, a může splnit vaše různé potřeby.

2. Multi-funkce: tato kosmetická taška nejen obchodě kosmetiky, ale také obchod, šperky, elektronické výrobky, hygienické výrobky a další položky, které je výhodné pro vás třídit a klasifikovat všechny druhy malých položek.

3. Elegantní a elegantní: elegantní růžová-zelená mříž design je módní a neztrácí chuť.Zda použít jako kosmetická taška nebo úložný vak, je to vynikající produkt.

4. Velká kapacita: růžové a zelené make-up taška má široký prostor a můžete umístit všechny druhy položek, které potřebujete, jako je make-up štětce, rtěnky, oční stíny, nadace, smetana, obličejové masky, a tak dále, které jsou vhodné pro skladování všech druhů zboží.

5. Odolný a praktický: tato kosmetická taška je vyrobena z vysoce-kvalitní materiál odolný proti opotřebení s dlouhou životností, a je velmi vhodný pro každodenní použití nebo na cesty.

Materiál: Bavlna

Barva: Jak je znázorněno

Velikost: 24*18*7.5 cm

Balíček zahrnuje: 1KS

Poznámka:

1. Vzhledem k ruční měření, prosím, aby chyba 1-3mm.

2. Jako různé počítače zobrazit různé barvy, děkuji za pochopení, skutečná barva produktu se může mírně lišit od obrázku.

  • Recenze