Kolo Vnitřní Kryt Kola Kryt proti Prachu-proof Skladovací Taška Vysoce Elastické Tkaniny Silniční MTB Kolo Protector 140*60 cm Motocykl Kryt
Skladem
341.87 Kč
683.75 Kč

Velikost:
Sku: w178169

Specifikace

Typ 2: Cyklistické Doplňky
Původ: Pevninské Číně
Typ 3: vnitřní kolo kryt
Typ 1: bike příslušenství
Typ: kryt kola

Popis

Materiál: Mléko silk fabric

Velikost: 140 * 60 cm (bez natažené velikost)

Vhodné pro jízdní kola mezi 1,6 m a 1,8 m (26 "-28") v délce

🚲 【UDRŽET SVŮJ PROSTOR v ČISTOTĚ】- nenos ty ošklivé prach a nečistoty z venku do vašeho domova!Toto kolo kryt kola ochrání váš drahocenný nábytek od získání špinavé a udržuje vnitřní podlahové jiskřivý čisté.

🚲 【Se HODÍ RŮZNÉ TYPY kol】- nebojte se.Náš krytu kola je větší než to, co ostatní dodavatelé v současné době nabízejí.To je 140 cm na délku a může se vešly všechny dospělé kol až do 28" kola.Perfektní dárek pro sebe nebo svou rodinu a přátele!

🚲 【PRÉMIOVÉ KVALITY】- Ano, to vypadá cool, a jeho materiál je také kvalitní, že může zabránit nečistot a vlhkosti pomocí prachu-důkaz polyester.To bude udržovat vaše kolo a domácí bezpečné a čisté v all-sezónu pod jakýkoliv typ počasí.

🚲 【SNADNO OMYVATELNÉ】- Jednoduše omýt vodou.Naše kolo kryt kola je na jedno použití po dlouhou dobu.

🚲 【SNADNÁ INSTALACE】- Žádné nástroje potřebné.Vaše babička může snadno zabalit kolem pneumatiky a pedály.Jen proklouznout přední kola první pak zabalit na zadní kolo.

🚲 【VLASTNÍ】- chcete-Li více stylů, můžete mi poslat vaše fotky, všechny druhy fotografie,obrázek,obraz,kresby,výtvarné práce mohou být eaily udělat.

Můžete tisknout žádné obrázky se vám líbí on-line nebo fotografie vašich domácích mazlíčků, nové kresby z tvého umění.

Je to stejně snadné jako tisk na papír!!

Plssend nám jasný obraz před vytvořením objednávky.(Vyšší rozlišení obrazu ,více jasné kolo kryt bude)

Referenční Vzor: ↓↓

  • Recenze