Cyklistické Vnitřní Kabel Směrování Nástroj Kit MTB Silniční Kola Shift Kabel Vnitřní Kabel Průvodce Pro Cyklistické Cyklistické Doplňky
Skladem
207.85 Kč

Velikost:
Sku: w176036

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Typ: Multifunkční Nářadí

Popis

Popis Produktu:

Název produktu: Kabel Směrování Nástroj v Rámu

Materiál: hliníková slitina + magnet + nerez

Model: standard, skladování Balení velikost: 9*6.7*3cm

Balení: V Krabici

Použitelné: uhlíkových vláken rám, titanové slitiny, hliníkové slitiny

Poznámky:

1. Tento vnitřní směrování nástroj není vhodné pro ocelový rám olovnatého práce;

2. Vhodné jen pro rám s vnitřní stopy clony nad 6mm;

3. Po dokončení instalace brzdového olejového potrubí, je třeba odříznout konec připojení olejového potrubí o 1 cm, aby se zabránilo úniku oleje.

Produkt Úvod:

1. Magnetická hlava je potažené nerezové oceli, tažné lano, aby se zabránilo poškrábání laku při provozu tažné lano, což způsobuje poškození laku, vnější vrstva tažné lano je pogumovaný.

2. Hliníkové slitiny rychlé trakce rukáv, pro 5mm potrubí, olejové potrubí úvod hliníkové slitiny rychlé trakce rukáv, rychlá demontáž konstrukce, pohodlné a praktické.

3. Kovové trakce smíšený design, kdy threading situace je složitá, a hliníkové slitiny rychlé trakce rukáv není příslušný, kovovému kloubu se používá.

4. Multi-funkce průvodce hlavní magnet silné magnetické přitažlivosti, vhodné pro řadu neželezných rám průvodce hlavní magnet s průvodcem magnetické lano, může vyřešit problém, že tažné lano je obtížné vysát u ústí otvoru.

5. Vedení nástroje v rámu, kompletní příslušenství, snadné použití.

  • Recenze