Kolo Láhev S Vodou Nastavitelný Stojan Láhev Mount Pro Motocykl Snadno Se Čistí Flexibilní Láhev S Vodou Stojan Na Silniční Kolo Touring
Skladem
288.70 Kč
525.12 Kč

Velikost:
Sku: w173553

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Typ: Kolo Držák Na Láhev

Popis

Láhev s vodou na oblečení se hodí různé velikosti nápojů, a může být snadno namontován na hybridní kola.Si můžete vychutnat svou jízdu bez obav o blokování nohy.

Specifikace:

Instalace: Řídítka, bar stráž a ostatní pozice

Hadice upínací průměr otvoru: asi 1,8-3,2 cm/0.71-1.26 palce

Vhodný šálek průměr: cca 5.5-7.5 cm/2.17-2,95 palce

Produktu velikost: jak je znázorněno na obrázek

Materiál:

Hlavní tělo; POM materiálů

Podpora část: slitina Hliníku/nerezová ocel

Instalace nástroje:

1ks Allen klíč 3mm

1ks Hexagonální klíč

Balení Seznam:

1ks Motocyklu držák

Poznámky:

1. Vzhledem k monitorování teploty barev, fotoaparát, okolní světlo a fotografické schopnosti, některé obrázky zboží může mít nepatrné barevné rozdíly, barva v druh zvítězit!

2. Vzhledem k různé ruční měření, prosím, aby nepatrný rozdíl ve velikosti.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Spolehlivý Materiál: Náš Motocykl držák je odborně řemeslně spolehlivé materiály, aby poskytují ideální držení a stabilitu.Jeho silná a odolná konstrukce může vydržet drsné klimatické podmínky a silniční vibrace a zároveň poskytuje pevné uložení pro váš šálek.

2.Ideální Pružnost: rozšiřitelná základna našeho motocyklu držák podporuje lahví až 2,95 palce v průměru, a nastavitelný úhel udržuje váš nápoj úrovni a bezpečné.Vychutnat si osvěžující drink na jízdu s bezkonkurenční pohodlí.

3.Spolehlivý a Robustní: bike láhev s vodou stojan má silný nosnost a silné zamykání mechanismu, který zabraňuje láhev od pádu.Hliníkové slitiny, ojnice je odolný a nastavitelný, a povrch je hladký a bez otřepů.

4.360 Otočný: Tento motocykl držák lze otáčet o 360 stupňů pro nastavení úhlu pití, takže můžete jezdit bez blokování nohy nebo brání váš názor.To je také snadno čistí a je kompatibilní s kolo láhev s vodou držáky.

5.Univerzální Držák Nápojů: Užijte si osvěžující nápoj, zatímco na elektrické nebo hybridní kolo, cestovní motocykl, nebo silniční kolo s touto univerzální držák nápojů.S bezpečné uchopení, to pojme různé velikosti kelímků, lahví a plechovek.

  • Recenze