Pro x2 BRITISH LEYLAND SALES & SERVICE velké Dílny, Garáže, Znamení, Nálepka BL MG Mini
Skladem
82.83 Kč
127.43 Kč

Velikost:
Sku: w16294

Specifikace

Materiál: vodotěsné
Typ Štítku: Auto Tělo
Nálepka Umístění: Celé Tělo
Název Modelu: DPRE
Design: kreslený
model: Vozidlo Logo
Typ Materiálu: PVC
Typ: Lepidlo Štítku
Původ: Pevninské Číně

Popis

Pro x2 BRITISH LEYLAND SALES & SERVICE velké Dílny, Garáže, Znamení, Nálepka BL MG Mini

Obtisk je vyroben z vysoce kvalitní, odnímatelný vinyl, který je snadno nainstalovat a vypadá, jako kdyby to maloval na.Držet vaše vinyl obtisk na jakýkoliv hladký, čistý a suchý povrch!Všechny výrobky jsou vyměnitelné (ale ne opakovaně) a 100% nepořádek-zdarma.Obtisky budou držet téměř na jakýkoli non-porézní hladký povrch, jako jsou malované stěny, okna, sklo, zrcadla, dlaždice, hladké kovové, utěsněné dřevo a dokonce i vozidla, jako jsou auta, dodávky, RVTs motocykly, ATVTs a lodě.

O tuto položku Vodotěsný a slunce-důkaz pro odolné použití; Reflexní, v pohodě i v noci Vyzdobit vaše auto s osobní auto obtisk, aby vaše auto zvláštní a atraktivní, Snadno vložit a odstranit, aniž by na škodu laku Může být aplikován na boční okna, zadní sklo, boční, přední nebo zadní části vozu, atd Snadné aplikovat na jakýkoli čistý, suchý a hladký povrch Dvě velké BRITISH LEYLAND PRODEJNÍ A SERVISNÍ dílna styl štítku.Modré, Černé A Bílé barvy.Opatření 15 CM široký.Střih do oválného tvaru obrázku. 2 dodávané.Obrázek

Obrázek

Platba

Platba

1.Přijímáme všechny platební metody, které se vejdou na www.heydance.cz

2.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány prostřednictvím bezpečné platební procesor.

3.Platba musí být doručena do 7 pracovních dnů od ukončení aukce.

4.Máme loď, aby vaše www.heydance.cz adresu.Prosím, ujistěte se, že vaše www.heydance.cz adresa je správná, než budete platit.

5.Zpětná vazba bude vlevo automaticky poté, co obdržíme vaši zpětnou vazbu.Prosím, kontaktujte nás před odjezdem Negativní zpětnou vazbu, nebo Neutrální zpětnou vazbu.Snažíme naše nejlepší, aby vám pomohl řešit nějaký problém.Doprava 1.Máme loď, aby vaše www.heydance.cz adresu.Prosím, ujistěte se, že vaše www.heydance.cz správné, než budete platit.

2.Položky budou odeslány do 1-3 pracovní den, kdy jsme obdrželi platbu.

3.Dodací lhůta je závislá na destinace a další faktory;

4.Mezinárodní kupující vezměte prosím na vědomí:

a.Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu.Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.Budeme se snažit v našich silách, aby se snížilo riziko cel.

b.Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nákupem.Kontaktujte nás 1.Budeme dělat naše nejlepší, aby hodnota každého zákazníka 5-hvězdičkový pozitivní www.heydance.cz zkušenosti tím, že pracuje tvrdě a profesionální.Můžeme také poskytnout přesné informace pro naše výrobky, rychlé komunikace a rozumné a spravedlivé ceny (rovnováha mezi cenou a kvalitou) pro naše zákazníky.Jsme vítáni a šťastný, pokud máte nějaké otázky, problémy nebo návrhy.Prosím, neváhejte a napište nám přes www.heydance.cz.

2.Pokud není žádná odezva po kontaktování nás několikrát, prosím, zkontrolujte svůj e-mail spam složky.

3.Prosím, nenechávejte nás Neutrální nebo Negativní zpětnou Vazbu, aniž by nás kontaktovat předem.Uděláme, co bude v našich silách, aby vám pomohl vyřešit vaše problémy.

4.Jsme odpovědět na jakékoli e-mailové zprávy v rámci 1 pracovní / pracovních dnů; Naše pracovní doba: po-Pá 9:00-18:00, UTC/GMT +9 hodin.

  • Recenze