1 Pár Dětské Kolo řídítka jízdních Kol Řídítka Grip Měkké Gumové Anti-slip Skútr Řídítka Pro Děti, Dítě, jízda na Kole řídítka
Skladem
57.35 Kč
92.50 Kč

Velikost:
Sku: w1616

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Materiál: Hliníkové Slitiny+Guma

Popis

Název produktu:Gumové Bike Rukojeť Bar

Rozměry výrobku cca:10cm/3.93 v

Vhodné pro 22mm průměr

Produktu barva: Jak je znázorněno na obrázku

Produkt materiál:přírodní kaučuk

vlastnosti produktu:

1. Pohodlné a bezpečné uchopení: Tyto dětské kolo řídítka gripy jsou vyrobeny z měkké gumy, poskytuje pohodlné a polstrovanou rukojetí pro mladé jezdce.Texturou zajišťuje bezpečné držení, což snižuje riziko uklouznutí a zlepšit kontrolu při jízdě.

2. Universal fit: Navržen tak, aby se vešly většinu dětských kol, vyvážení kola a koloběžky, tyto řídítka gripy jsou univerzální doplněk pro mladé jezdce.Mají standardní velikost, která snadno klouže na řídítka a může být zajištěna pomocí přiloženého end caps.

3. Odolné a dlouho-trvající: Vyrobeno z vysoce kvalitní gumy, tyto řídítka gripy jsou postaveny, aby vydržely úskalí pravidelného užívání aktivní děti.Jsou odolné vůči opotřebení, zajišťují jejich dlouhou životnost a pokračoval výkon v průběhu času.

4. Snadná instalace: rukojeti mají jednoduchý a bezproblémový proces instalace.Mohou být snadno sklouzl na řídítka a zajištěné pomocí přiloženého end caps, nevyžaduje žádné další nástroje nebo složité postupy.

5. Zábavné a barevné úpravy: k Dispozici v různých zářivých barvách, tyto řídítek přidat hravé dětské kolo nebo skútr.Světlé barvy nejen na kole vyniknout, ale také zvýšit viditelnost, podporu bezpečnosti během jízdy.

Opatření:

1. Jak všichni víme , na různé počítače zobrazovat barvy odlišně, barva skutečné položky mohou mírně lišit od následujících obrázků.

2. Pokud máte pocit, těžké vybrat velikost, můžete neváhejte kontaktovat mewe vám nějaký návrh, ale to je pro vás pouze orientační.

Zásilka obsahuje:

2 ks Gumové Bike Rukojeť Bar

Vážení kupující,Vítejte v našem obchodě.pokud chcete koupit více, než máme uvedeny, prosím, kontaktujte nás.Hezký den!

  • Recenze