Vačkového Hřídele Drží Nástroj Univerzální Vačkového Hřídele Zapínání Načasování Nástroj Prostorově Úsporné Načasování Nástroj Pro Automobily, RVs, Suv A Nákladní Automobily
Skladem
29.88 Kč
42.62 Kč

Velikost:
Sku: w1597

Specifikace

Popis

Aby se vaše motor pevně uvízl v čase s tímto odolné proti poškrábání Rozvodový Řetěz Lock Nástroj.Velmi snadné použití, dát to v panelu nástrojů pro rychlý a snadný přístup k mít vaše načasování řetězce v šachu.Není snadno poškodit, to je musí mít nástroj pro jakékoli mechanik.

Specifikace:

Typ projektu: Rozvodový Řetěz, Zámek Nástroj

Materiál: slitina oceli

Produktu velikost: (přibl.)10.5*4.28*2 cm/4.13*1.69*0.79 palce

Balení Seznam:

1ks*Rozvodový Řetěz, Zámek Nástroj

Poznámky:

1. Vzhledem k různým displej a světelné efekty, skutečná barva výrobku může být lehce odlišná od barvy je znázorněno na obrázku.

2. Vzhledem k ruční měření, prosím, aby odchylka měření 1-3cm.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Bezkonkurenční Pevnost: Vyrobeno z odolné slitiny oceli, tento vačkového hřídele drží nástroj je navržen tak, aby vydržely nárazy a poškrábáním, zajištění spolehlivé investice pro váš motor potřeby údržby.

2.Spolehlivá Podpora: Naše vačkového hřídele drží nástroj poskytuje spolehlivou podporu pro motor časování.Vysoce kvalitní materiál zaručuje pevný úchop bez prokluzování nebo úniku zuby, a zároveň zaručuje dlouhou životnost.Praktické a užitečné ruční nářadí pro auto motor opravit.

3.Časově Úsporné Řešení: Naše Vačkového hřídele Drží Nástroj umožňuje rychlou a snadnou výměnu rozvodového řemenu, což váš motor účinnější.Jeho kapesní design zajišťuje snadné použití, šetří cenný čas.

4.Snadné Přenášení: Tato vačkového hřídele drží nástroj může fit pro řadu auto a velikostí, od malých sedanů až po velké Suv.Ať už potřebujete opravit motor, nebo vyměnit rozvodový řemen, tento nástroj vám pomůže získat práci.

5.Optimalizovaná Údržba: Zvýšit své opravy motorů úsilí s naší Vačkového hřídele Drží Nástroj.Jeho uživatelsky přívětivý design poskytuje bezpečné uchycení vačkového hřídele a zabraňuje poškození motoru.Investovat do nástroje, které vám ušetří čas a peníze a zároveň zlepšit kvalitu údržby.

  • Recenze