Zimní Motocyklové Rukavice Zimní Nepromokavé Větru Odolné Jezdecké Rukavice Chladu-Odolné Motocykl Sametové Teplé Rukavice Pro Elektrické
Skladem
100.85 Kč
194.01 Kč

Velikost:
Sku: w154128

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Materiál: Gel Tekutý Silikon

Popis

Zůstat v teple a suchu na vaše vyjížďky na motocyklu letos v zimě s naší vodotěsné a nepromokavé motocyklové rukavice!Vyrobeno s sametové a bavlněné materiály, tyto rukavice jsou pohodlné a umožňují bezúdržbový provoz.S dvěma popruhy a kompletní threading, které poskytují bezpečný a pohodlný fit.

Specifikace:

Název: chladné počasí motocyklové rukavice

Barva: černá, světle hnědá, modrá

Rozměry výrobku: 28*18 cm/11.02*7.09 palců

Produkt materiál: samet + bavlna

Vlastnosti: Teplo a zima ochranu

Rozsah použití: elektrický vozidla a motocykly

Seznam:

2 x zimní motocyklové rukavice

Více viz podrobnosti o produktu

1.Teplé a pohodlné: Kickstart další jízdu s těmito motocyklové rukavice.Ze sametu a bavlny, mají zesílenou podšívkou, která vás udrží teplé a útulné, zlepšit váš zážitek z jízdy.

2.Vodotěsné Divu: nenechte se déšť tlumit vaše jízda!Tyto motocyklové rukavice jsou vodotěsné a nepromokavé testováno, bez penetrace i při přímé zalévání.Užijte si bezproblémové venkovní jezdí bez obav o získání mokré a zůstaňte pohodlné a chráněné.

3.Zdarma Ovládání: Tyto motocyklové rukavice nabízejí bezproblémové, rozptýlení-zdarma zpracování, což vám umožní ovládat své kolo volně bez tlačítek nebo popruhy blokují cestu.Užijte si útulné, pohodlné nošení navržen tak, aby vás v kontrole, kilometr po kilometru.

4.Popruh design: Bezpečné a pohodlné.Tyto motocyklové rukavice mají dva popruhy na zadní straně, které je jednoduché a snadno opravit.Popruhy se zabránilo rukavice od pádu snadno.

5.Rozsáhlé Použití: Tyto motocyklové rukavice lze aplikovat na elektrická vozidla a motocykly, stejně jako jiné venkovní aktivity.Mají kompletní řezání závitů, vynikající řemeslné zpracování a hladké provedení, bez odchylek, zajištění trvanlivosti a pohodlí.

  • Recenze