3D Cartoon Auto Samolepky Kreativní Psů V Trhliny PVC Samolepky na Auto Obtisk Nálepky Car styling Příslušenství Pro Dekoraci
Skladem
63.28 Kč
126.56 Kč

Velikost:
Sku: w1518

Specifikace

Položka Délka: 0.0inch
Položka Výška: 0.0inch
Původ: Pevninské Číně
Šířka Položky: 0.0inch
Hmotnost Položky: 1.0kg

Popis

Popis:

Unikátní psí nálepky nalepit na téměř jakýkoliv hladký povrch a jsou ideální pro zdobení vaše auto, kamion, okna a dveře, lednička, kachlová stěny, zrcadla, toalety, počítače a další.Ukázalo se, že to tak snadné mít jiného chlupatého přítele doma.

Specifikace:

Název: Pes Crack Auto Samolepka

Rozměry výrobku: je asi 6,7 v/17.01 cm dlouhé, B a C jsou asi 11,8 v/29.97 cm dlouhé

Použitelné pozice: jakékoliv hladké povrchy jako jsou tělo, dveře, ložnice, atd.

Balení Seznam:

1*nálepka

Poznámka:

Obrázky neodrážejí skutečné velikosti.Tady je číselný příklad pro demonstrační účely.Aby se obtisk fit 100% vašeho prostoru, měli byste si měřit svůj prostor.

Více viz podrobnosti o produktu

1.【Vodotěsný a Odolný】Naše Auto Crack Pes Samolepka je vyrobena z vysoce kvalitní vinyl materiál, který je slunce-důkaz, vodotěsné a odolné, což vám dává dobré uživatelské zkušenosti.

2.【Jednoduché Použití】Odhalit lepidlo na zadní a použít Vtipné Crack Pes Auto Samolepka přímo na hladké povrchy.Nebojte se o lepení, curling, zvlnění, nebo vyblednutí.

3.【Pohodlné a Přenosné】Ready-to-použití 3D Pet Auto Samolepka, pohodlné a přenosné.Tyto samolepky stick snadno a i když je třeba sloupnout snadno a bez zanechání mark.

4.【Aby Prostor Unikátní】3D Pet Auto Samolepka je velmi zajímavá, věřím, že zjistíte, že je užitečné pro zaneprázdněné a jemné lidí.S realistická grafika a 3D efekty, můžete si vytvořit prostor, unikátní v jen pár minut.

5.【Široký Rozsah Použití】věříme, že to je oblíbené mezi všemi milovníky psů!Zvíře Crack Auto Samolepka je vhodné zejména pro zdobení vaše auto, kamion, okna a dveře, ledničku, dlaždice zeď, zrcadlo, toaleta, počítač, atd.

  • Recenze