Vizitkář Stolní Držák Karty Organizátor Kancelář Dar Zobrazení Držitele Vizitky Pouzdro Pro Tabulky
Skladem
82.83 Kč
236.85 Kč

Velikost:
Sku: w14934

Specifikace

Původ: Pevninské Číně

Popis

Přidat dotek novinkou a kreativitu, aby vaše práce s našimi vysoce kvalitní pryskyřice Podnikání Držitele Karty.Jeho módní dekorace dodává styl jakékoliv stůl nebo pracovní plochu.Perfektní dárek volbou pro kolegy, přátele nebo rodinu.

Specifikace:

Název produktu: Tire Podnikání Držitele Karty

Hmotnost produktu: 150g

Rozměry výrobku: 11x11x2.5cm/4.33x4.33x0.98 palců

Produkt materiál: Pryskyřice

Seznam Produktů:

1 x Pneumatik Podnikání Držitele Karty

Poznámky:

V důsledku různých osvětlení a displej nastavení, produkt barvy mohou být mírně odlišné od obrázku.

Vzhledem k rozdílu v ruční měření, prosím, dovolte 1-3cm rozdíl ve velikosti.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Výrazný Tvar Pneumatiky: Předvést svůj jedinečný obchodní styl s pneumatikou inspiroval Pneumatiky Podnikání Držitele Karty.Jeho novinka design dodává nádech kreativity, aby vaše práce, při zajištění své karty, aby trvalý dojem na klienty a návštěvníky.

2.Spolehlivý Materiál: pryskyřice materiál, tato Pneumatika Podnikání Držitele Karty poskytuje zajištěna ochrana pro vaše karty.Jeho vysoce kvalitní materiály zaručují dlouhou životnost, odolnost proti opotřebení, roztržení, prachu a vlhkosti.Investovat do spolehlivé ochrany pro vaše karty.

3.Univerzální Řešení: Naše praktické Pneumatiky Podnikání Držitele Karty poskytuje multifunkční použití jako stolní dekorace a módní doplněk.To slouží jako stylový úložný box na drobné předměty, takže vaše práce je okouzlující upgrade.Ideální pro uspořádání a posílení vašeho stolu nastavení.

4.Petite Velikost: sbohem přeplněné stoly s našimi Pneumatiky Podnikání Držitele Karty.S snadný přístup k vaší karty a kompaktní rozměry, ušetříte místo na každém stole nebo pracovní ploše a zároveň zachovat vaše karty organizované.

5.Dobrý Dárek Volba: Mějte své vizitky organizované s touto elegantní pryskyřice držák.To se pohodlně vejde do kapsy nebo do kabelky.Skvělý dárek pro zvláštní příležitosti, jako jsou narozeniny, oslavy a festivaly.

  • Recenze