WIFI Inteligentní Lampy E14 LED Žárovka Ewelink Svíčka Světlo Žárovky RGB WW CW, 5W Stmívatelné Smart Žárovka APLIKACE Hlasové Ovládání Pomocí Alexa Google Domov
Skladem
711.21 Kč
1 422.43 Kč

Velikost:
Sku: w13316

Specifikace

Značka: Aubess
Původ: Pevninské Číně
Název Produktu: RGB LED Žárovky
Podpora Hlasu: Alexa Google Domov
Číslo Modelu: WIFI Inteligentní Lampy E14 LED Žárovka
Způsob komunikace: Wi-Fi, WIFI

Popis

WIFI Inteligentní Lampy E14 LED Žárovka Ewelink Svíčka Světlo Žárovky RGB WW CW, 5W Stmívatelné Smart Žárovka APLIKACE Hlasové Ovládání Pomocí Alexa Google Domov

Popis:

Příkon: 5W

Zdroj světla: RGB3030 BÍLÉ:2835

Světelný tok: 350lm

Rozměry výrobku: 38*132mm

Osvětlení: 88 Im/W

Materiál: plast potažený hliník

Specifikace:

Inteligentní Světla -, Aby se Váš Život Více Inteligentní a Pohodlné

Výrobek prodejní místa:

Dálkový spínač: Podporuje vzdálené vypnutí Yiweilian APLIKACE, která vám umožní ovládat své domácí osvětlení, kdykoliv a kdekoliv, bez ohledu na to, kde jste.Prostřednictvím mobilní aplikace, je to snadné přepínání, nastavení jasu, barvy a další funkce.

Hlasové ovládání: Podporuje Alexa a hlasové ovládání, což umožňuje snadné ovládání osvětlení s jen jednoduchý příkaz.Rozlučte se s nudné operace a aby váš život pohodlnější.

Časový spínač: inteligentní světlo má časový spínač funkce, která vám umožní ovládat čas zapnutí a vypnutí světla, jak si přejete.Rozumně plánovat svůj život přinést více pohodlí do vašeho života.

Režim scény: smart light nabízí několik režimů scény, jako je čtení, odpočinku, setkání, atd.S jednoduché operace, můžete snadno přepínat mezi různými scénami a vytvořit příjemnou atmosféru.

Skupiny funkcí: Inteligentní světla podpůrné skupiny funkcí, které mohou tvořit více světla do skupiny k dosažení jednotné ovládání.Snadno spravovat všechna světla ve vašem domě, aby váš život více organizované.

Stmívatelné RGB: Inteligentní světla RGB nastavení barev, funkce, které mohou představovat bohaté a pestré barevné efekty.Ve stejné době, to také podporuje ww a CW stmívání, což vám umožní nastavit osvětlení, aby se co nejpohodlnější stavu, jak je libo.

Shrnutí:

Inteligentní světla, přinést více pohodlí a komfortu do vašeho života s jejich unikátní prodejní body.Pomocí dálkového spínače, hlasové ovládání, časovač, vypínač, režim scény, skupina funkce, a stmívatelné RGB funkce Yiweilian APLIKACE, můžete snadno využívat inteligentní život zkušenosti.Bez ohledu na to, kde jste doma, inteligentní světla, můžete vytvořit teplé a příjemné prostředí pro vás.Vyberte si inteligentní světla, aby se váš život krásnější!

Obsah Balení:

1 * (1 žárovka)

  • Recenze