Pouzdro pro Xiaomi Redmi Poznámka 12 Pro 4G Silicon Měkké Tpu Černé 6.67 palcový Nárazník na Redmi Note12Pro Non-slip Zadní Kryt 2209116AG
Skladem
48.56 Kč
99.31 Kč

Velikost:
Sku: w1178

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Design: Prostý, Obrazové
Kompatibilní Značka: XIAOMI
Typ: Napůl zabalené Případě
Funkce: Anti-Scratch, Prachotěsný, Non-Slip, Anti-Scratch, Prachotěsný, Vodě Odolné

Popis

Nabízíme různé případy mobilní telefon Samsung a Huawei,Honor,xiaomi,google,Oppo,Vivo.Pokud se vám nepodařilo najít vhodný model v naší možnost, prosím, kontaktujte nás

Vlastnosti:

1. Materiál : Soft TPU

2. Perfektně se hodí tvar.

3. 100% Zbrusu Nový a Vysoce Kvalitní Měkké TPU Silikonové pouzdro.

4. Módní design,snadno nasadit a sundat.

5. Anti-prach, Anti-dopad, Šoku absorpce.

6. Chraňte svůj telefon před prachem otisky prstů,promáčknutí ,poškrábání a nárazy.

7. Ultra Tenké, Měkké TPU Design Styl Případ Kryt Ochranný plášť Kůže.

8. Lehké,pohodlné,speciální konstrukce snadný přístup ke všem tlačítka,ovládací prvky a porty.

Kompatibilní s:

Silikonové Pouzdro Pro Xiaomi Redmi Poznámka 12 Pro 4G

Balení obsahuje :

1 x Kryt Telefonu Pouzdro Pro Xiaomi

O Produktech

1.Barva možná mírně liší od toho, co vidíte na webových stránkách .To je proto, že různé obrazovky displeje jinak, myslím, že mnozí z vás už to věděl.

2.Nové výrobky mají některé vůně ,někteří z vás mohou myslet, že je to nepříjemné ,obvykle smrdí, bude zoufalství poté, co jeden nebo dva týdny .

3.Materiál výrobku je měkké TPU Sillicone.inkoust je dovezené z Jižní Krea.vybrali jsme vše kvalitní materiál environmently přátelský.

O Logistiky

1. Objednávky budou zpracovány včas po ověření platby,obvykle do 24 hodin ,s výjimkou víkend a svátky.

2. Zkontrolujte prosím vaši adresu pečlivě,ujistěte se, že adresa je správná ,tak, že můžete přijímat zásilky .To je velmi důležité ,takže přítele , nezapomeňte, že předtím, než budete platit !

3. pokud zvolíte" China Post Obyčejné Malé Paket Plus ",pak musíte vědět, že to nebude poskytovat informace o sledování ,a dodat čas je delší, než jiný způsob dopravy .pokud ses rozhodl ,tak jste se dohodli, že žádné informace o sledování služby .ale nebojte se příliš mnoho ,to je levné a spolehlivé .

4. Pokud jste neměli dostávat svůj pozemek v době, kontaktujte nás prosím.Budeme zkontrolovat a rozšířit ochranu době pro vás, nebo znovu odeslat nebo vrácení peněz ,každé řešení bude v pořádku.

O Zpětnou Vazbu

1. Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, Prosím, strávit pár minut psát nám pozitivní 5-hvězdičkový zpětnou vazbu ,díky předem za vaši podporu .

2. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu, nebo otevřít spor.Jsme tak ochotná a bude v našich silách, aby vám pomohou vyřešit jakýkoliv problém,jsme seriózní prodejce, prosím, věřte nám .

  • Recenze