3ks/Set Barva Náhradní Řezací Podložka PVC Materiál Non-slip Lepidlo Na Kontury Fotografie Plotr, Stroj pro Ochranu Ostří
Skladem
274.42 Kč
392.19 Kč

Velikost:
Sku: w1115

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Značka: luxuglow

Popis

Vlastnosti:

* Rozměry: řezací podložka 12" x 12" (cca 35,5 cm x 33cm), zahrnuje 3 rohože, pro cricut maker

* Eco-Friendly Materiál: řezací podložka je alternativou řezací podložka, vyrobena z odolného eco-přátelský, non-toxické PVC, řezací podložka nemá žádný zápach, po stovkách testů, výsledky ukazují, že to může být použito až 50+ krát.

* Správnou Přilnavost: řezací podložka má správné lepicí silou držet materiál pevně ve správné poloze během řezání proces, a materiál může být snadno odstraněna.

* Skladování: Dát jasný film, kryt na řezání podložka při skladování udržovat řezací podložky sticky a bez zbytků a prachu.Pomocí špachtle na skřípání pryč přebytečný nečistoty a špachtlí pečlivě odstranit oříznuté obraz.

* Víceúčelový: Lehký Stisk Řezací Podložka je univerzální podložka vhodná pro všechny druhy lehkých materiálů, jako vzor, papír, karton, pearl papír, kraft papír, standardní papír, papír pro tisk a jiné tenké materiály.

Specifikace:

Jméno: Lightgrip Řezací Podložka

Materiál: PVC

Množství: 3ks/set

Rozměry: 12" x 12" (Přibl. 35,5 cm x 33cm)

Barva: modrá/zelená/puprle

Balení v ceně:

3 * Lightgrip Řezací Podložka

Poznámka:

1. Prosím, dovolte 1-3cm (0.4-1.18") rozdíly vzhledem k ruční měření a mírné barevné variace pro různé nastavení zobrazení.

2. V důsledku světla a obrazovky rozdíl, položka barva může mírně lišit od obrázků.Prosím pochopit.

  • Recenze