Dřevo, Sádrokarton Přechodového Okraje Sádrokartonové Rychlé Řezačka Ruční Roviny Desky Sádrokartonu Hrany Zkosení Dřevoobráběcí Srážení Hran Ruční Hoblík
Skladem
292.88 Kč
418.56 Kč

Velikost:
Sku: w10794

Specifikace

Původ: Pevninské Číně
Materiál: Kovové

Popis

Tento robustní a odolné sádrokartonové rozhrnovacích zajišťuje kvalitní ostré hrany od prvního do posledního milimetru.Rychlé použití, poskytuje vysoký výkon v kontrolovaným a bezpečným způsobem.Ideální pro ty, ve stavebnictví, kteří potřebují nástroje.

Specifikace:

Název Produktu: Hoblík

Materiál: ABS

Vhodné pro: sádrokartonové desky korkové desky zvukové izolační desky

Balení Seznam:

Sádrokartonové rozhrnovacích*1

Více viz podrobnosti o produktu

1.Vybraný Materiál: Naše sádrokartonu rozhrnovacích se může pochlubit ergonomickým designem, který vás udrží pracovat s lehkostí na hodiny.Vyrobeny z vyztuženého ABS, je robustní, odolný a nebude snadno zlomit.Tento nástroj zajišťuje pohodlí a účinnost pro delší montážní linky úkolů, který vám pomůže získat více práce v kratším čase.

2.Snadné Použití: sádrokarton rozhrnovacích je musíte mít nástroj pro ořezávání sádrokartonové desky, korkové desky, a další.Rychle dosáhnout čisté hrany s lehkostí, šetří drahocenný čas a úsilí.

3.Snadné Lemování: Vytáhnout zpět a zkosení hrany sádrokartonové desky s přesností a lehkostí pomocí našeho sádrokartonu rozhrnovacích.Dosažení ostrý, kvalitní ostří pro profesionální vzhled na jakýkoliv projekt.

4.Výjimečná Přesnost: Dosáhnout dokonalosti ve své opravy s tímto sádrokartonu rozhrnovacích tři ostré okraje pro čisté a přesné řezání.Práce v úplnou kontrolu a bezpečnost od začátku do konce!

5.Efektivní Hrana: Zajistit bezchybné spojení mezi dvě desky s sádrokartonu rozhrnovacích.Dosáhnout čistý přechod a bezproblémové plnění.Jeho high-výkon je ideální pro profesionály.Dostat své práci rychle s lehkostí.

  • Recenze