360 Space Saver Storage Rack Tie Pás Organizátor Rotační Vazby Závěs Držák šatní Skříň Organizace na kravaty a opasky
Skladem
104.80 Kč
209.61 Kč

Velikost:
Sku: w1054

Specifikace

Původ: Pevninské Číně

Popis

Body:

1. Vysoce Kvalitní Materiál: Tento Pás Závěs je vyroben z vysoce kvalitní ABS, hlína, kamínky, které jsou silné a robustní.Anti-rez povlak na vnější straně zabraňuje korozi a zajišťuje dlouhotrvající výkon.Závěs nebude tilt nebo spadnout snadno, aby vaše pásy organizovaný a upraveně.

2. Solidní Design: Díky zesílené materiály používané, naše Pásu Závěs je neuvěřitelně stabilní a robustní.Náměstí design se nachází uprostřed zajišťuje, že oblečení zůstane scratch-zdarma.Závěs může zvládnout jakoukoliv váhu a má zesílené konstrukce.

3. 360 Rotace Design: Náš Pás Závěs se může pochlubit horní hák, který se otáčí o 360°, což umožňuje snadný přístup k vaší pás kolekce.S horní hák řádkování 1,06 palce, je kompatibilní s většinou oblečení kolejnice.Udržujte svůj šatník organizované a stream-lined s naší inovativní Pás Závěs.

4. Uložit Prostor Zařízení: Zvedněte váš šatník je pořádek s našimi Pás Závěs.Jeho prostorově úsporný design optimalizuje skladovací a obnovuje vaše skříň je původní uspořádání.Jeho lehké a kompaktní tvar zajišťuje bezproblémové skladování.Získat tvoje dnes a zažít snadné decluttering.

5. Široce Používán: Tento Pás Závěs je ideální organizér pro vaše peněženky, kravaty, opasky, a široce používané šátky.Se schopností pojmout až 12 položek , je to efektivní doplněk do vašeho šatníku, zásuvky nebo šatní skříň.Užijte si nepořádek-volný prostor bez námahy.

Popis:

Naše šatna pás držák poskytuje anti-rez povlak a zahuštěný materiál pro stabilitu.Snadný přístup a prostorově úsporný design vám umožní zobrazit vaše pásy bez zabírají drahocenný prostor.Ideální pro organizování vašeho šatníku.

Specifikace:

1. Název Produktu: Pás Závěs

2. Produkt materiál: ABS + clay + kamínky

3. Rozměry výrobku: 16 x 10 (cm)/6.3x3.94 palců

4. Hmotnost výrobku: 45g

5. Produkt barva: Královská modrá/ Jasně červená /Růžová/Černá (barva na přání)

Seznam Produktů:

1*Pás Závěs

N otes:

1. V důsledku různých osvětlení a displej nastavení, produkt barvy mohou být mírně odlišné od obrázku.

2. Vzhledem k rozdílu v ruční měření , prosím, dovolte 1-3cm rozdíl ve velikosti.

  • Recenze